KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA NYHETSBREVET I DIN WEBBLÄSARE Studieförbundsaktuellt 2011-12-20  
 
  Folkbildningsrådet
 
Folkbildningsrådet
         
Aktuellt från Folkbildningsrådet
 
 

Tillsatta tjänster på Folkbildningsrådet
Ingrid Sundberg har anställts som webbredaktör på Folkbildningsrådet och börjar den 1 mars 2012. Ingrid kommer närmast från Lärarförbundet där hon jobbat som webbredaktör. Tomas Eriksson har anställts som strategisk kommunikatör och börjar den 2 januari 2012. Tomas kommer närmast från Miljöpartiet i Stockholms stad där han arbetat som kampanj- och verksamhetsledare. Innan dess arbetade han på Miljöpartiet riks, där han var utbildningssamordnare. Ingrid och Tomas efterträder Annika af Trolle som slutade i augusti 2011 och Ingrid Brundin som går i pension i mars 2012.

Karin Darin har anställts som utredare/utvärderare och börjar den 2 januari. Karin har sin forskarbakgrund inom sociologi och företagsekonomi och  kommer närmast från en tjänst på universitetet Picardie Jules Verne i Frankrike där hon forskar inom området högre utbildning. Karin startade sina studier på en folkhögskola. Karin kommer att arbeta både med nationell utvärdering och uppföljning av kvalitet och efterträder  Anne-Christine Utterström som går i pension i mars 2012.

FOLAC:s verksamhet flyttas över till RIO
Folkbildningsrådet har fram till 2012 på uppdrag av RIO och SKL samordnat folkhögskolornas internationella frågor. Det har genomförts inom ramen för FOLAC. Från och med 2012 ansvarar RIO med uppdrag från SKL för FOLAC:s verksamhet. Mats Ehn och Britta Lejon kommer att arbeta fortsättningsvis i samma omfattning som nu med frågorna.

Folkbildningsrådet önskar God Jul och Gott Nytt År
I stället för att skicka julkort ger Folkbildningsrådet i år ett bidrag till organisationen Läkare Utan Gränser.

 
 
 
 
 
 
 
         
 
Folkbildningsrådet, Box 380 74, 100 64 Stockholm Telefon:08-412 48 00 Fax:08-21 88 26
Epost:fbr@folkbildning.se

Avanmäl ditt nyhetsbrev här