KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA NYHETSBREVET I DIN WEBBLÄSARE Studieförbundsaktuellt 2011-04-11  
 
  Folkbildningsrådet
 
Folkbildningsrådet
         

 
Anmälan senast 15 april till FBR nationell konferens och A World Worth Living In!
 
Här en påminnelse till er som ännu inte anmält er till Folkbildningsrådets nationella folkbildningskonferens den 14 - 16 juni på Stadionmässan i Malmö. Inbjudan bifogas på nytt, se länk nedan. Anmäl er senast den 15 april för att få en garanterad plats! Folkbildningsrådets nationella konferens samarrangeras i år med den internationella vuxenutbildningskonferensen A World Worth Living In. Deltagande i den nationella konferensen innebär automatiskt deltagande i den internationella, dvs endast en anmälan behöver göras.

Registrering till konferensen görs på www.aworldworthlivingin.se. Registreringsblanketten är på engelska. Behöver du hjälp med hur man fyller i blanketten har vi lagt ut kompletterande information på svenska på webbplatsen under fliken Registrering. Informationen bifogas även här, se länk nedan.

Frågor om konferensen besvaras av mats.ehn@folkbildning.net eller ingrid.brundin@folkbildning.se.
 
Utställningar och projekttorg
 
I anslutning till världskonferensen A World Worth Living In inbjuds folkhögskolor och studieförbund att boka informationsbord/utställningsplats i Stadionmässans utställningshall som ligger i direkt anslutning till kongresshallen och kaffe- och lunchserveringen. I utställningshallen kommer också miniseminarier att anordnas och ett projekttorg kommer att finnas tillgängligt för olika typer av möten. Stadionmässans utställningshall kommer att vara öppen kl. 8.00–18.00 den 15-16 juni.
Anmälan och bokning av informationsbord/utställningsplats görs på särskild
blankett senast den 15 april. Se länk nedan.
 
 
 
Aktuellt från Folkbildningsrådet
 
 
 
         
 
Folkbildningsrådet, Box 380 74, 100 64 Stockholm Telefon:08-412 48 00 Fax:08-21 88 26
Epost:fbr@folkbildning.se

Avanmäl ditt nyhetsbrev här