KLICKA HÄR FÖR ATT ÖPPNA NYHETSBREVET I DIN WEBBLÄSARE Studieförbundsaktuellt 2011-04-29  
 
  Folkbildningsrådet
 
Folkbildningsrådet
         

 
Anmälan senast 2 maj till A World Worth Living In
 
Sista anmälningsdag för Folkbildningsrådets nationella konferens och konferensen A World Worth Living In den 14 - 16 juni på Stadionmässan i Malmö är den 2 maj! Registreringen har nu också öppnats för lärare, cirkelledare och annan personal som arbetar inom folkbildningen. Det är nu närmare 600 anmälda, ungefär hälften från Sverige och hälften från övriga världen.

För registrering och mer information om konferensen, se www.aworldworthlivingin.se. För information på svenska, klicka på den svenska flaggsymbolen högst upp på konferensens startsida. Registreringsblanketten är på engelska. Behöver du hjälp med hur man fyller i blanketten har vi lagt ut kompletterande information på svenska på webbplatsen under fliken Registration.
 
Hotellbokning
 
Vi har förbokat ett antal hotell i Malmö med specialpriser för konferensdeltagarna. Förbokningen gäller till den 13 maj. Ibis hotell är det hotell som ligger närmast Stadionmässan. Dessutom finns ett antal andra hotell att välja bland. Bokning görs via konferensens webbplats, se ovan. Klicka på Practical information>Accomodation>Hotel Map så ser du var hotellen ligger och priser. För att boka måste man ange den bokningskod som finns angiven för rep hotell under Accomodation.
 
Utställningar och projekttorg
 
I anslutning till världskonferensen A World Worth Living In inbjuds folkhögskolor och studieförbund att boka
informationsbord/utställningsplats i Stadionmässans utställningshall som ligger i direkt anslutning till kongresshallen och kaffe- och lunchserveringen. I utställningshallen kommer också miniseminarier att anordnas och ett projekttorg kommer att finnas tillgängligt för olika typer av möten. Stadionmässans utställningshall kommer att vara öppen kl. 8.00–18.00 den 15-16 juni.
Anmälan och bokning av informationsbord/utställningsplats görs på särskild blankett. Se länk i nyhetsbrevet.

Frågor om konferensen besvaras av mats.ehn@folkbildning.net eller ingrid.brundin@folkbildning.se.
 
Aktuellt från Folkbildningsrådet
 
 
 
         
 
Folkbildningsrådet, Box 380 74, 100 64 Stockholm Telefon:08-412 48 00 Fax:08-21 88 26
Epost:fbr@folkbildning.se

Avanmäl ditt nyhetsbrev här